Music

Jezelf Googlen? Post Malone doet het niet meer

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Jezelf Googlen? Post Malone doet het niet meer

Post Malone is populairder dan ooit. De nummers van zijn succesvolle albums Stoney en Beerbongs & Bentley worden volop meegezongen en hij speelt festivals helemaal kapot. Toch heeft dit succes ook een minder leuke kant in de Google-zoekresultaten. Hoe meer succes, hoe meer haters op Google en daar is de man van Better Now helemaal klaar mee.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In bovenstaande tweet die hij maandag verstuurde schrijft Post Malone: "Ik ga mezelf nooit meer googlen lol. Ik ben een lopende soa en een menselijke Mr. Bubbels genoemd in twee verschillende berichten. Ik heb Safari daarna verwijderd." Toch blijft Posty alles positief bekijken: "Als iemand het moeilijk heeft, blijf dan rocken mensen. Laat je niet teleurstellen. Je bent geweldig."

Post Malone is inmiddels zo hot dat zijn eerste album Stoney zelfs langer in de Billboard R&B/Hip-Hop Albums-chart heeft gestaan dan Michael Jacksons legendarische Thriller. Dat betekent nog niet dat hij als artiest op het level van Michael Jackson zit, maar het zegt natuurlijk wel wat over de populariteit van zijn muziek. Congratulations Posty! Hope you feel better now!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie