OMG

Mugshot van 19-jarige student gaat viral door opvallende make-up

foto: Twitter: Mugshotbaes
  1. Newschevron right
  2. Mugshot van 19-jarige student gaat viral door opvallende make-up

Het internet staat vol accounts die 'mooie mugshots' posten. Voor sommigen kan zo'n viral mugshot leiden tot iets moois. We kennen allemaal nog wel 'hot mugshot guy' Jeremy Meeks die dankzij zijn viral mugshot nu een succesvolle modellencarrière heeft. Ook 'Prison Bae' kreeg op deze manier een modellencontract aangeboden. Voor Shia leidde de politiefoto tot een bloeiende business als kapper.

Nu gaat er opnieuw zo'n succesverhaal rond op het internet, namelijk die van Marshala Perkins. Haar mugshot ging viral, nadat het gepost werd op het Twitteraccount Mugshotbaes. De negentienjarige, die opgepakt werd voor het bezit van cannabis, viel op door haar make-up en kreeg daar veel complimenten over.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Make-up

Marshala schaamde zich eerst wel dat haar foto overal stond. "Ik wilde niet dat mensen hiervan wisten. Maar toen ik de comments las, zag ik dat mensen het niet hadden over dat ik opgepakt was, maar over hoeveel talent ik had." Een paar maanden nadat de foto online stond, had het ruim honderdduizend likes. Aan Star Telegram vertelt Marshala dat mensen haar bleven vragen om make-up tutorials online te zetten."Mijn telefoon stond roodgloeiend." Ze had niet verwacht dat haar arrestatie tot zoiets positiefs zou leiden.

"Iemand heeft zelfs aan me gevraagd of ik mijn eigen make-uplijn wil beginnen. Dat is gestoord!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie