OMG

Hoe een mugshot leidde tot een bloeiende business

foto: Instagram: Shiamilan
  1. Newschevron right
  2. Hoe een mugshot leidde tot een bloeiende business

Shia Yearwood heeft iets negatiefs om weten te zetten in iets positiefs. Nadat ze werd opgepakt door de politie, werd haar mugshot online gegooid en die ging compleet viral. Iedereen wilde maar één ding weten: hoe de vrouw uit North-Carolina aan dat prachtige haar kwam.

Contactverbod

De moeder van twee kinderen werd opgepakt vanwege het schenden van een contactverbod. Zij en de vader van haar kinderen gingen kortgeleden uit elkaar en vroegen beiden een contactverbod voor elkaar aan. Shia hield zich echter niet aan dat verbod, omdat ze haar zoon wilde zien die op dat moment bij de ouders van haar ex was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mugshot

Shia gaf zichzelf uiteindelijk aan bij de politie. Haar mugshot belandde vervolgens op het Twitteraccount Charlotte Mugshots. De reacties die daarop volgden gingen bijna allemaal over haar vlechten.

Nieuwe klanten

Aan Buzzfeed vertelt Shia dat ze de comments heel leuk vond om te lezen. "Ze waren eigenlijk heel positief en hartverwarmend." Dus besloot de 24-jarige vrouw ervan gebruik te maken. Ze reageerde op de vragen door haar eigen bedrijf te promoten. Het resultaat? Een heleboel nieuwe klanten!

niet gebroken

Op Instagram laat ze weten trots te zijn op wat ze heeft bereikt.

"Ik had de moeilijkste maand van mijn leven en dit is hoe ik mijn nieuwe jaar begin. [...] Ik dacht: ik moet de foto met mijn vlechten retweeten en een shoutout naar mijn vlechten doen. Nu word ik gevraagd voor interviews en mijn verhaal te vertellen. Dit is hoe ik iets negatiefs in iets positiefs heb veranderd. [...] Jij dacht dat ik gek zou worden van wat je mij hebt aangedaan. Ik wist dat je me probeerde te breken. Ik wist dat je me pijn wilde doen en mij in de gevangenis wilde zien belanden. Maar weet je wat, schatje? Dankjewel. [...] Het heeft geleid tot nieuwe klanten, nieuwe connecties en nieuwe steun. En bovenal: je hebt me niet gebroken."

Ster advertentie
Ster advertentie