OMG

VIDEO: Gevangenen ontsnappen uit cel om cipier te redden

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Gevangenen ontsnappen uit cel om cipier te redden

Het leven van de man redden die je achter slot en grendel houdt? Het klinkt als een blooper uit Prison Break, maar het is echt gebeurd in de Verenigde Staten. Acht gevangenen in Texas ontsnapten uit hun cel om het leven van een cipier te redden.

Prison Break

De oude man werd in onwel terwijl hij in een stoel zat. De gevangenen schreeuwden om hulp en namen het heft in eigen hand toen er niemand kwam. Ze ontsnapten uit de cel. Uiteindelijk kwamen de andere agenten ook de kamer in en zagen hoe de gevangenen over de cipier heen gebogen stonden. Terwijl de agenten en de medische staf de cipier probeerden te reanimeren, werden de gevangenen terug in hun gevangeniscel gestopt.

Goede man

Waarom zouden gevangenen een cipier helpen? "Hij is een goede man," vertelde gevangene Nick Kelton. "Ik heb geen seconde gedacht aan zijn functie. Als iemand valt, dan help je diegene staan." Agent Mark Arnett zegt dat de gevangenen het leven van zijn collega hebben gered: "Als ze niets hadden gedaan, dan hadden de medewerkers hem pas na vijftien minuten gezien."

Ster advertentie
Ster advertentie