OMG

Oscars 2013: wie droeg de mooiste jurk?

  1. Newschevron right
  2. Oscars 2013: wie droeg de mooiste jurk?
Vannacht werden in Los Angeles de Oscars voor de 85ste keer uitgereikt. Een van de hoogtepunten van de avond is de aankomst van alle beroemdheden op de rode loper. Daarbij zijn de ogen vooral gericht op de de dames met daarbij de grote vraag: wat hebben ze aan?


Een overzicht van alle jurken:
{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/U2BdDUn_JoU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Foto's van alle jurken check je hier!

Blunder Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence won niet alleen een Oscar voor Beste Actrice. Ook werd ze dankzij haar Dior jurk door velen uitgeroepen tot best geklede actrice van de avond. Echt praktisch was haar jurk overigens niet. Tijdens het betreden van het podium struikelde ze op de trap (vanaf 1:35):
{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/fkrYRF66Rxc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Nederlands succes
Tijdens de uitreiking van de Oscars werd Argo uitgeroepen tot beste film. Ook viel een Nederlander in de prijzen. Erik-Jan de Boer won een Oscar voor zijn werk aan de film Life of Pi. Klik hier voor een overzicht van alle winnaars.
Ster advertentie
Ster advertentie