OMG

2Pac's Schoolvriendinnetje biedt bijna 30 jaar oude liefdesbrief te koop aan

  1. Newschevron right
  2. 2Pac's Schoolvriendinnetje biedt bijna 30 jaar oude liefdesbrief te koop aan

Dat 2Pac goed was met woorden, valt door weinigen te ontkennen. En een liefdesbrief naar een middelbare school crush laat zien dat hij zijn krachten ook inzette voor de liefde. Het meisje bewaarde de liefdesverklaring uit 1988, maar heeft het sinds kort online aangeboden voor $34.000 (ruim 30.000 euro).

"Het is alsof ik je al jaren ken."

Icoontjes

Volgens Amerikaanse roddelmedium TMZ noemde 2Pac de inmiddels volwassen vrouw vroeger Beethoven, vanwege haar talent voor piano spelen. De brief versierde hij met tekeningen en gebruikte icoontjes in plaats van woorden.

"Ik begon mij alleen te voelen & opeens ontmoette ik jou & het is alsof ik je al jaren ken. We hebben zoveel gemeen. We houden allebei van Prince. Allebei onze harten zijn gebroken geweest. En we houden allebei van kaarsen."

De 'Letter to my unborn child'-rapper sloot de brief af met zijn toenmalig telefoonnummer.

Verloren schatten

Het is niet de eerste keer dat oude schrijfsels van de raplegende zijn opgedoken. Vorige maand bood een fan ongereleaste muziek, handgeschreven songteksten en notities te koop aan. En twee jaar geleden plaatste een Ebay gebruiker brieven van Jada Pinkett uit 1995 naar de toen nog gevangen muzikant.

Ster advertentie
Ster advertentie