OMG

Man belandt in ziekenhuis nadat hij plastic beker met secondelijm vastplakt aan mond

foto: Facebook: Len Martinfoto: Facebook: Len Martin
  1. Newschevron right
  2. Man belandt in ziekenhuis nadat hij plastic beker met secondelijm vastplakt aan mond

Voordat je begint met lezen: niet fucken met secondelijm of lijmspray! TikTokker Tessica Brown weet er alles van nadat ze lijmspray gebruikte in plaats van haarlak. Toch gelooft niet iedereen haar verhaal. Zo ook een man uit het Amerikaanse Louisiana, die zelf een testje deed met secondelijm. Daar kreeg hij echter al snel spijt van.

Fake

De Amerikaanse TikTokker Tessica Brown ging afgelopen week viraal, nadat ze lijmspray van het merk Gorilla Glue gebruikte om haar haar te doen. Dat liep helemaal fout af, omdat de lijmspray - die normaal wordt gebruikt om te klussen - ervoor zorgde dat er een maand lang geen beweging zat in Tessica's kapsel.

Een man uit Louisiana, genaamd Len Martin, geloofde helemaal niets van Tessica's verhaal en deelde daarom een video op Facebook om aan te tonen dat het allemaal fake was. In de video is te zien dat hij secondelijm van Gorilla Glue in een plastic bekertje doet en dit vervolgens aan zijn mond vastplakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Bid voor me'

Dat experiment ging helemaal fout en Len belandde uiteindelijk in het ziekenhuis. "Ik dacht dat het verhaal van die chick (Tessica Brown, red.) nep was, maar nee. Het is echt. Geen idee waarom ik dit heb gedaan. In het ziekenhuis zeggen ze nu dat er misschien een stukje van mijn lip af moet worden geknipt. Bid voor me", schrijft Len op Facebook.

Don't try this at home

In een interview met FOX 8 vertelt Len dat hij dacht dat de secondelijm heel makkelijk weg te likken was. "Iedereen zit tegenwoordig op social media en er is iedere dag wel een nieuwe challenge, maar ik dacht niet dat dit zo zou aflopen", zegt hij. Hij waarschuwt dan ook iedereen: "Probeer dit niet!"

Ster advertentie
Ster advertentie