OMG

Cardi B gaat he-le-maal los op Nicki Minaj

foto: Instagram: Cardi B
  1. Newschevron right
  2. Cardi B gaat he-le-maal los op Nicki Minaj

De beef tussen Cardi B en Nicki Minaj is nog lang niet afgelopen. Er is inmiddels gevochten, er zijn telefoonnummers uitgelekt en er heeft heel veel trash talking plaatsgevonden. Nicki was het zat en deed haar uitgebreide verhaal op haar eigen Queen Radio en vroeg Cardi daarin haar niet meer lastig te vallen. Natuurlijk had Cardi B daar ook een antwoord op. Ze postte maar liefst twaalf video's op Instagram waarin ze Nicki met de grond gelijk maakt en alle feiten op tafel legt.

"Waarom zeg je eerst dat ik een wild beest was dat jouw aanviel, dat je doodsbang was, dat je je vernederd voelde. Je speelt eerst het slachtoffer en nu ben je een gangster? Kies een kant, wil je het slachtoffer zijn of wil je een gangster zijn? Je liegt zoveel dat je je eigen leugens niet eens kunt bijhouden."

Roddels

De Be Careful-artiest weerlegt in haar Instagram-tirade alle uitspraken die Nicki Minaj deed bij Queen Radio. Zo ontkent ze dat ze in elkaar is geslagen door Nicki's beveiliger: "Waarom zou je dat soort dingen zeggen, als je weet dat er gewoon beelden van zijn." Ook ontkent ze Payola te gebruiken - een manier om radiostations stiekem geld te geven om bepaalde nummers meer zendtijd te geven - om zo haar nummers hoger in de charts te krijgen.

Uitpraten of vechten

Aan het einde van de tirade zegt Cardi dat ze Nicki altijd gerespecteerd heeft en vaak naar haar muziek heeft geluisterd: "Het verschil is alleen dat ik jou respecteer, maar niet ga slijmen zoals veel van die b*tches." Uiteindelijk stelt ze aan Nicki voor om de ruzie voor eens en altijd op te lossen:

"Je zegt dat je hier moe van wordt, maar ik ben ook moe. Als je hier over wil praten, dan weet je me te vinden. We kunnen altijd met elkaar in contact komen. We kunnen het oplossen zoals jij het wil. We kunnen het uitpraten of we kunnen het uitvechten, maar ik word ziek van dat heen en weer gepraat. Ik ga dat niet meer doen, dus laat me weten wat je wil."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Reactie Nicki

Nicki Minaj heeft via Twitter op de video's van de razende Cardi gereageerd: "Oke jongens, laten we ons vanaf nu alleen focussen op de positieve dingen. We zijn allemaal zo gezegend. Ik weet dat dit grappig en entertaining is voor velen van jullie, maar ik ga het niet meer over deze onzin hebben. Bedankt voor de support en aanmoedigingen jaar na jaar. Ik hou van jullie." Cardi heeft dit vervolgens weer gerepost op Instagram en daarbij geschreven: "Oké dan. Laten we het positief houden."

Reacties

Natuurlijk smult iedereen op Twitter van de fittie tussen de twee van de grootste female rappers van het moment.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie