OMG

Stageplaats Kardashians: cadeaus inpakken en honden uitlaten

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Stageplaats Kardashians: cadeaus inpakken en honden uitlaten

Het kijken van Keeping Up With The Kardashians is misschien leuk, maar wat dacht je van stagelopen voor de rijke familie? De Kardashians hadden afgelopen zomer een aantal vacatures online gezet, maar je moet je heel goed afvragen of je dat ooit had willen doen.

Inpakken

De Kardashians boden studenten de kans van hun leven om volledig onbetaald stage te komen lopen. Je zou dus geen cent krijgen, maar wel heel veel verantwoordelijkheden als stagiair, zoals het inpakken van cadeautjes, het uitlaten van de honden en klusjes in het huis doen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kardashlave

Blijkbaar geloven de Kardashians dat je met belangrijke taken zoals het inpakken van hun cadeautjes en het uitlaten van de honden genoeg ervaring opdoet voor de rest van je toekomst. Laten we hopen dat de school de stageplaats en je stage goedkeurt, want volgens BoredPanda is een onbetaalde stageplaats hartstikke illegaal in de Verenigde Staten. Blijkbaar hebben Kim, Khloe en de rest van de gang daar geen rekening mee gehouden, want iedereen wil toch wel een Kardashlave worden?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie