Up 2 Date

Kim Kardashian vertelt bij Jimmy Kimmel over haar meeting met Donald Trump

  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian vertelt bij Jimmy Kimmel over haar meeting met Donald Trump

Kim Kardashian weet altijd hoe ze de aandacht van mensen moet trekken. En het maakt niet uit of dat negatieve of positieve aandacht is. Hoe dan ook, Kim weet in ieder geval wel hoe ze op moet komen voor wat fout is. In mei ging de realityster in gesprek met Donald Trump om de 63-jarige Alice Marie Johnson vrij te krijgen, die levenslang kreeg vanwege betrokkenheid bij drugshandel. Kim vertelde bij Jimmy Kimmel hoe dat gesprek tot stand kwam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

hulp

Kim Kardashian kwam via Twitter op het verhaal van Alice Johnson. Ze was meteen geraakt en vastberaden om voor gerechtigheid voor de 63-jarige vrouw te zorgen. En dat kon maar op één manier. "Ik wilde doen wat ik kon om haar te helpen en ik wist dat er maar één persoon met zoveel macht was die zo'n beslissing kon maken." Daarom zocht ze contact op met de Amerikaanse president Donald Trump.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

goede meeting

Trump claimde op Twitter dat het een goede meeting was en ook Kim is het daarmee eens. Ze vertelde dat toen ze in eerste instantie in de Oval Office aankwam, ze enorm nerveus was. Het eerste wat ze tegen de president zei was dan ook: "Holy shit, ik ben in de fucking Oval Office!" En ondanks dat ze niet met een heel vrolijk gezicht op de foto staat, was de social influencer toch wel enthousiast over de ontmoeting. Ze heeft nu zelfs een lijstje klaarstaan met nog meer vrouwen in de gevangenis die ze samen met Trump wil helpen.

"Ik ben heel dankbaar en ik hoop dat er nog meer goede dingen ontstaan uit onze gesprekken."

Kanye

Ook Kanye komt heel even aan bod, want het is geen geheim dat de rapper enige support toont aan Donald Trump. Jimmy Kimmel zit met een aantal vragen daarover, aangezien Kim eigenlijk helemaal geen Trump supporter is. De realityster vertelt daarom hoe Ye zich tegenover de president voelt en wat zij daarvan vindt.

"Kanye is het niet per se eens met zijn beleid, maar hij respecteert hem als persoon. Hij mag Trump vanwege zijn persoonlijkheid en het feit dat hij überhaupt president kon worden terwijl iedereen hem onderschatte. En ik heb dat altijd begrepen."

Ster advertentie
Ster advertentie