OMG

Jongen gaat viral met foto's van jong uitziende moeder

foto: Facebook: Jonathan Nguyen
  1. Newschevron right
  2. Jongen gaat viral met foto's van jong uitziende moeder

Jonathan Nguyen heeft duizenden mensen verbijsterd door een reeks foto's te posten met zijn moeder die er heel jong uitziet. "Het hebben van een jonge Aziatische moeder is geweldig, totdat je ziet dat iemand van je eigen leeftijd met haar flirt", schreef hij bij de foto's.

Foto: Jonathan Nguyen op Subtle Asian Traits

Moeder

Het bericht, dat hij op de Facebookgroep Subtle Asian Traits postte, is inmiddels de hele wereld over gegaan. Niemand kan geloven dat de vrouw op de foto's echt zijn moeder is. En dat krijgt Jonathan wel vaker te horen, want er wordt vaak gedacht dat zijn moeder zijn vriendin is.


Foto: Jonathan Nguyen op Subtle Asian Traits

Geheim

De 22-jarige Vietnamees, die momenteel in Los Angeles woont, heeft ook gedeeld hoe het kan dat zijn moeder er nog zo jong uitziet. Haar geheim is dat ze elke dag sport, geen bewerkte voedingsmiddelen eet en een keto-dieet volgt, waarbij ze weinig koolhydraten en juist veel vet eet.

Viral

Jonathan, die pas is geslaagd, laat op zijn social media weten dat hij niet verwacht had dat zijn post zo viral zou gaan: "Wat er met mij gebeurd is nadat ik geslaagd ben? Ik ben aan het struggelen, maar mijn moeder is wel viral gegaan", grapt hij op Instagram. Ook laat hij weten dat zijn moeder misschien helemaal niet blij is dat haar foto's nu de hele wereld over gaan: "Mijn moeder gaat gek worden!"

Ster advertentie
Ster advertentie