OMG

Vader straft dochter door haar social media-accounts 2 weken over te nemen

foto: Instagram: Madelynn.ellagrace
  1. Newschevron right
  2. Vader straft dochter door haar social media-accounts 2 weken over te nemen

Twee weken zonder telefoon is de nachtmerrie van elke tiener. Maar als je ouders dan ook nog eens de controle over al je social media-accounts hebben, is de hel al helemaal compleet. Het overkwam de 15-jarige Madelynn uit Amerika.

Straf

Toen Tawnya Ford en Larry Sumpter erachter kwamen dat hun dochter twee jongens naar binnen jad gesneakt tijdens een pyjama party met vriendinnen, waren ze furieus. Ze gaven hun dochter de keuze tussen twee straffen. Of ze mocht haar telefoon een maand lang niet gebruiken of ze hoefde het mobieltje slechts twee weken lang uit handen geven, maar dan zouden haar ouders wel de controle hebben over haar social media-accounts . Madelynn koos het tweede.

Het 15-jarig meisje had alleen niet voorzien dat vooral haar vader flink gebruik zou maken van haar social media.Ter verduidelijking: zo zag Madelynn haar Insta-account er eerst uit:

{instagram https://www.instagram.com/p/BwdLBo9lLUT/ }

Daddy takeover

Vader Larry had duidelijk een andere social media-strategie dan Madelynn. Zijn 'takeover' begon hij met een foto van zijn dochter die huiswerk aan het maken was. Daarbij schreef hij: "Dit is Maddi. Maddi heeft ervoor gezorgd dat ze nu huisarrest heeft. Ze heeft ons de volledige controle over haar social media gegeven. Dus verwacht veel geweldige Instagram posts, Snapchats en TikToks van haar ouders." Vervolgens kwamen er hilarische foto's zoals deze online:

Zonder telefoon

De foto's kregen meteen honderden likes en reacties. de populaire Insta-vader gooide er ook nog even een sneer naar zijn dochter uit.

"Ik vraag me af wat Maddi nu aan het doen is zonder telefoon..."

Tiktok

Niet alleen Madelynns Insta werd gekaapt, ook haar Snapchat en TikTok moesten eraan geloven. En die TikTok-filmpjes zijn misschien wel nóg gênanter dan de Insta-foto's...

Ster advertentie
Ster advertentie