OMG

Gescheiden ouders maken ieder jaar toch gezinsfoto's met zoontje

  1. Newschevron right
  2. Gescheiden ouders maken ieder jaar toch gezinsfoto's met zoontje

Gescheiden ouders, het is nooit leuk. Als kind ben je er altijd de dupe van. Hetzelfde geldt voor het zoontje Bruce van Victoria Baldwin en haar ex-man Adam Dyson. Maar tegenwoordig komen ze ieder jaar bij elkaar om toch nog mooie gezinsfoto's te maken.

"We hadden een verhitte discussie, terwijl ons zoontje voor ons zat te huilen. Daarna realiseerde ik me dat ik meer bezig was met het kwetsen van mijn ex-man in plaats van het geruststellen van Bruce. Toen besefte ik me dat we niet het juiste voorbeeld gaven."

Traditie

Victoria regelde een fotosessie en vroeg aan Adam of hij daar akkoord mee ging. Zijn antwoord was gelukkig positief. En zo is hun traditie ontstaan, waardoor de drie als gescheiden gezin toch nog jaarlijkse familiekiekjes maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

aNDERE PARTNER, WAT DAN?

Het 'gezin' heeft verschillende reacties ontvangen op hun gezinsfoto's. De één vindt het een mooi gebaar naar hun kind toe en de andere denkt dat het ophoudt op het moment dat er een andere partner bij komt. Mocht dat zo zijn in de toekomst, dan hebben de twee in ieder geval besloten om hiermee door te gaan.

"We zijn niet romantisch met elkaar, maar we respecteren elkaar wel. Ik zal niet snel voor iemand gaan die dat niet kan accepteren."Ster advertentie
Ster advertentie