OMG

Instagrammodel dat hondje schopte, ontloopt gevangenisstraf

foto: youtube/MA Milian
  1. Newschevron right
  2. Instagrammodel dat hondje schopte, ontloopt gevangenisstraf

De schokkende beelden van het Instagram-model Keevonna Wilson dat haar hondje Chastity in een lift schopt, gingen in 2017 de wereld over. Toch hoeft de 26-jarige, die bekend stond als flawlessworld en tienduizenden volgers had op Insta, niet de gevangenis in.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schoppen in de lift

De Amerikaanse vrouw schopte haar Shih Tzu-Yorkie anderhalf jaar geleden een paar keer flink in de hoek van de lift van haar appartementencomplex, omdat ze boos zou zijn. Keevonna had echter niet door dat ze door de beveiligingscamera van de lift gefilmd werd. De beveiligers belden direct de politie.

Boos wegens plassen

Keevonna Wilson werd aangeklaagd voor dierenmishandeling. Ze verklaarde eerst in de rechtbank van Florida onschuldig te zijn, maar heeft vervolgens toch bekend en een schikking geaccepteerd. Ze zou hebben verklaard dat ze boos was op het hondje, omdat hij in de lift zou hebben geplast. De hond bleek kneuzingen in haar buik te hebben.

Boete

Door de schikking ontloopt Keevonna een gevangenisstraf en het hondje heeft ze moeten afstaan. Daarnaast heeft ze een boete van 600 dollar en een taakstraf van 200 uur gekregen. Ook moet ze een brief schrijven over de mishandeling. Tot slot wordt Keevonna de komende vier jaren in de gaten gehouden door de autoriteiten.

Ster advertentie
Ster advertentie