OMG

VIDEO: Appa haalt hard uit naar Israël, media en politici

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Appa haalt hard uit naar Israël, media en politici
Appa heeft in een speech hard uitgehaald naar Israël, de media en westerse en Arabische leiders. Dat deed hij zaterdag in Den Haag tijdens een demonstratie tegen de Israëlische bombardementen op Gaza. Hij neemt het op voor de Palestijnen. "Gewapend met stenen, moed en wilskracht vechten zij tegen een vijand die alle internationale rechten schendt en uit is op land in plaats van vrede."

Zionisme
Volgens Appa vechten de Palestijnen tegen een vijand die wereldwijd zoveel macht heeft op de allerhoogste niveaus dat de wereldleiders zich niet durven uit te spreken tegen de onmenselijke behandeling van het Palestijnse volk.

"Deze vijand heeft een naam: zionisme. Een Israëlisch regime dat zich dagelijks schuldig maakt aan massamoord en collectieve slachtpartijen van onschuldige Palestijnen," zegt de rapper. "Deze vijand beheerst media en politici."

Waar zijn ze?
Ook haalt Appa hard uit naar de Nederlandse regering, Arabische leiders en de media die volgens de rapper stilzwijgend toekijken hoe Gaza wordt gebombardeerd. Hij vraagt zich af waar ze zijn. De volledige tekst van Appa's speech vind je op zijn Facebook pagina. Bekijk de video:160 doden
Bij de Israëlische bombardementen van de afgelopen dagen op Gaza zijn ruim 160 Palestijnen om het leven gekomen. Onder hen veel vrouwen en kinderen. Tegelijkertijd schiet Hamas raketten af op Israël vanuit Gaza. De meeste daarvan worden door het Israëlische Iron Dome systeem onderschept.

Ster advertentie
Ster advertentie