OMG

Amerikaan laat Albert Heijn-logo op gezicht tatoeëren

foto: Carl Adams (Reddit)foto: Carl Adams (Reddit)
  1. Newschevron right
  2. Amerikaan laat Albert Heijn-logo op gezicht tatoeëren

Hoeveel hou jij van je plaatselijke supermarkt? Waarschijnlijk heb je daar nooit over nagedacht. Nou, de Amerikaan Carl Adams wel. Hij is zo fan van de Albert Heijn dat hij het logo van de supermarktketen op zijn gezicht liet tatoeëren.

Levenslang gratis suikerwafels

Carl plaatste twee foto's met het eindresultaat op Reddit. "Ik heb gehoord dat ik op deze manier levenslang gratis suikerwafels krijg", schrijft hij erbij. "Maak je niet druk, ik woon in Amerika. Niemand weet hier wat dit symbool inhoudt. Het zal ons kleine Nederlandse geheim zijn."

Gratis tattoo

De Amerikaan, die op dit moment in New York verblijft, kent de Nederlandse supermarktketen van zijn tijd in ons kikkerlandje. Zo werkte en woonde hij in Amsterdam van eind vorig jaar tot afgelopen zomer. Sindsdien is hij de grootste fan van de Albert Heijn.

In gesprek met NH Nieuws vertelt Carl waarom hij voor deze tattoo koos. Hij kreeg namelijk een belletje van een vriend die hem een gratis tattoo op zijn gezicht aanbood. "Toen ik nadacht over wat voor tattoo ik wilde moest ik aan Albert Heijn denken. De supermarkt ziet er veel mooier uit dan die in Amerika", legt hij uit.

Tracks over Appie

Maar Carl heeft nog meer grootse plannen. Zo wil hij ook muziek en video's gaan maken over de supermarktketen. "De logo’s zijn perfect, de marketing is perfect. Ik krijg er niet voor betaald en verwacht er ook niets voor terug. Misschien wat stroopwafels, haha."

Ster advertentie
Ster advertentie