OMG

Droomvacature: bloggen over Savusavu, het best bewaarde geheim van de Fiji-eilanden

  1. Newschevron right
  2. Droomvacature: bloggen over Savusavu, het best bewaarde geheim van de Fiji-eilanden

Savusavu is een stad op één van de vele Fiji-eilanden en wordt op verschillende reisblogs het best bewaarde geheim van de regio genoemd. Precies daar is nu een droomvacature voor verschenen. Ze gaan iemand betalen om zes weken te genieten werken. Het enige dat ze van je vragen is dat je je avonturen op een reisblog gaat bijhouden. Maak je niet druk om de kosten, want ze betalen alles tijdens je verblijf op het eiland. Van je visum en je maaltijden tot aan de reiskosten ter plekke.

Meer toerisme

Kan je creatief schrijven in het Engels, hou je een reisblog bij en is social media echt jouw ding? Dan is deze vacature op Fiji misschien iets voor jou! Het hele doel van dit vakantiebaantje is het toerisme een duwtje in de rug geven. Van de toeristen die de Fiji-eilanden bezoeken gaat maar vijf procent naar Savusavu en daar moet jij als droomkandidaat verandering in gaan brengen door mensen de schoonheid van het eiland te tonen.

Aanmelden

Ben jij een ervaren blogger en kan jij vanaf juni zes weken doorbrengen op het Fiji-eiland Savusavu? Stuur dan een mailtje naar chief@madventure.com met je naam, e-mail en een link naar je eigen reisblog om je schrijfskills te tonen. Let wel op, uit de Facebookpost van John Lawler wordt niet helemaal duidelijk van wie de vacature is. Nog één dingetje: je vliegtickets naar de Fiji-eilanden moet je zelf betalen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie