OMG

Pornhub biedt gratis premium abonnement aan zodat je thuisblijft

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Pornhub biedt gratis premium abonnement aan zodat je thuisblijft

Nu iedereen gedwongen thuis zit, kan je er vanuit gaan dat mensen zich gaan vervelen. Pornhub wil mensen helpen hun verveling tegen te gaan en maakt het premium abonnement op hun site gratis voor iedereen. Ze hopen er zo voor te zorgen dat iedereen thuis blijft. Eerder werd deze actie ook al aangeboden in Italië.

Twee eisen

Vanaf 24 maart kunnen kijkers het premium abonnement claimen, maar dat mag niet zomaar. Op de site moet je aan één van deze twee eisen voldoen: ‘Ik ga akkoord om te zelf-isoleren en gratis te genieten van premium video’s’, of ‘Ik kan niet zelf-isoleren, maar ik beloof om regelmatig mijn handen te wassen en aan social distancing te doen.’

Leuke manier om tijd door te brengen

Corey Price, de vice-president van de pornosite, zegt in een persbericht: “Er zitten bijna een miljard mensen in lockdown over de hele wereld vanwege het coronavirus, daarom is het belangrijk dat iedereen een steentje bijdraagt. Wij helpen dus ook een handje door iedereen een leuke manier te geven om de tijd door te brengen.”

Mondkapjes doneren

Het gratis maken van de Premium functies is niet het enige dat de organisatie doet om te helpen de coronacrisis en het virus te bestrijden. Zo doneerden ze honderdduizend mondkapjes aan verschillende brandweerkazernes en ziekenhuizen. Ook doneerden ze vijftigduizend euro aan meerdere Europese organisaties die mondkapjes ook hard nodig hebben.

Stijging Pornhub-kijkers

Pornhub deelt dat er een stijging is in het aantal kijkers op de site.

Ster advertentie
Ster advertentie