Naar homepage
OMG

Tinderdate eindigt in nachtmerrie: vrouw gooit poep uit raam en komt vast te zitten

foto: Gofundme
  1. Newschevron right
  2. Tinderdate eindigt in nachtmerrie: vrouw gooit poep uit raam en komt vast te zitten

Veel mensen poepen niet graag bij een ander thuis, laat staan tijdens een date. Liam Smith uit Bristol ging op date met een meisje die tijdens de date moest poepen. Op de wc kwam de dame erachter dat het toilet niet doorspoelde. Wat volgde is een smerig idee, waarbij het meisje uiteindelijk klem kwam te zitten tussen het toiletraam.

Uit het raam gooien

Liam's date wilde haar poep namelijk niet in het toilet laten liggen, Ze besloot haar behoefte in toiletpapier te wikkelen en via het raam in de tuin te gooien. Althans, dat was het idee. Tot haar schrik kwam het meisje erachter dat haar drol niet buiten was geraakt. Achter het raam zat namelijk de buitenmuur, waardoor de poep in een ruimte tussen de muur van het toilet en de buitenmuur terecht was gekomen.

klem

Na het verhaal opgebiecht te hebben aan Smith, besloten de twee om de behoefte proberen te pakken. Het meisje kwam echter vast te zitten tussen het raam. Uiteindelijk heeft de brandweer het meisje uit het raam bevrijd. Of de poep ook is opgeruimd, is niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Crowdfunding

Het raam is helaas gesneuveld bij de reddingsactie. Liam Smith heeft daarom een crowdfundingactie opgezet om een nieuw toiletraam te kunnen kopen. Zo'n raam kost ongeveer 200 Britse pond. Op dit moment staat teller op bijna 2000 Britste pond.

Ster advertentie
Ster advertentie