OMG

België heeft nu 'Harry Potter'-escaperoom waarin je Voldemort moet verslaan

foto: Escape House Leuven
  1. Newschevron right
  2. België heeft nu 'Harry Potter'-escaperoom waarin je Voldemort moet verslaan

Potter-fans zouden er goed aan doen om eens een kijkje te nemen bij onze zuiderburen in Leuven. Die hebben namelijk sinds kort een heuse Harry Potter-escaperoom, waarin het de bedoeling is dat jij en je vrienden Voldemort moeten verslaan.

Nu al groot succes

Veel fans van de populaire reeks zouden maar wat graag 'Expecto Patronum' scanderen in hun strijd tegen de donkere krachten uit de Potter-wereld en sinds deze week lijkt dat eindelijk mogelijk!

Maandag maakte Escape House in Leuven bekend een Harry Potter-escaperoom te beginnen en dat blijkt nu al een groot succes. De eigenaar van het bedrijf beschrijft op social media dat zijn telefoon roodgloeiend stond na de bekendmaking. De aankondiging van de het concept luidt als volgt: “Vraag jij je altijd al af hoe het zou zijn om aan Zweinstein te studeren? Om het gevecht aan te gaan met Voldemort en zijn Dooddoeners? Om Dementors te verjagen met je Patronusspreuk? Dan kan je de wereld der magie nu bij ons ervaren".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voldemort verslaan

Over het verhaal van het avontuur wil het bedrijf nog niet te veel loslaten, maar toch geven ze een korte beschrijving. Als bezoeker arriveer je in de escaperoom als tovenaarsleerling net op de 'School of Magic'. Al snel kom je erachter dat Voldemort terug blijkt te zijn en je leerkrachten en medeleerlingen betovert. Daarom moet je op zoek gaan naar stukjes van Voldemorts ziel om hem te verslaan.

Je kunt met twee tot zeven personen meedoen en hebt in totaal 61 minuten de tijd om 'Hij Die Niet Genoemd Mag Worden' te verslaan. Challenge accepted?

Ster advertentie
Ster advertentie