OMG

Japan komt met mega Harry Potter-pretpark

foto: Warner Bros
  1. Newschevron right
  2. Japan komt met mega Harry Potter-pretpark

Potter-fans hebben weer iets om naar uit te kijken. In Japan worden momenteel voorbereidingen getroffen voor de bouw van een enorm Harry Potter-pretpark.

Nieuw pretpark

Bij Universal Studios in het Japanse Osaka hebben ze al The Wizarding World of Harry Potter, maar daar blijft het niet bij. Vanaf 2023 zal het land ook een geheel eigen Harry Potter-pretpark hebben. Het 94-jarige oude pretpark Toshimaen in Nerima gaat zijn deuren sluiten en daarvoor in de plaats zal een nieuw park gebouwd worden, geheel in de stijl van Harry Potter.

Veel activiteiten

Het pretpark wordt het grootste Harry Potter-pretpark ter wereld en zal bestaan uit een mix tussen de bestaande Warner Bros. Studio Tour in Londen en The Wizarding World of Harry Potter in Universal Studios. Als bezoeker kun je vervolgens verschillende setlocaties bezoeken, kennis maken met figuren en attributen uit de films en je laten onderdompelen in de magie van Harry Potter. Helaas zul je nog even moeten wachten met het boeken van een trip, want de opening van het park staat pas gepland in augustus 2023.

Ster advertentie
Ster advertentie