OMG

Harry Potter-fans beginnen online Zweinstein

foto: Warner Bros
  1. Newschevron right
  2. Harry Potter-fans beginnen online Zweinstein

Vanwege de coronacrisis zitten veel studenten momenteel thuis. Ondanks dat het schoolwerk gewoon doorgaat, kan een beetje andere educatie nooit kwaad. Daarom zijn een groep Harry Potter-fans van het eerste uur, ook wel Potterheads genoemd, een online platform begonnen waarop zij toverlessen geven geheel in de stijl van Harry Potter.

Op het platform, genaamd HogwartsIsHere, kunnen 'leerlingen' lessen volgen die Harry als kleine leerlingen ook volgde. Denk hierbij aan Toverdranken of Verweer tegen de Zwarte Kunsten. Tevens kun je zelf kiezen bij welke afdeling je hoort: Griffoendor, Ravenklauw, Huffelpuf of Zwadderich.

Geen makkie!

Mocht je denken dat dat allemaal wel relatief simpel is, dan zit je er naast! Ieder vak bestaat namelijk uit maar liefst negen lessen, die ook nog een hoop leeswerk met zich meebrengen. Om het vak vervolgens te halen moet je een heel essay schrijven en tot slot een tentamen halen.

Gelukkig is er ook genoeg ruimte voor andere studie-gerelateerde activiteiten. Zo bestaat er een drama-groepje en worden er zelfs feestjes gegeven! Kortom: zo blijf je de aankomende weken in thuisisolatie wel even bezig.

Ster advertentie
Ster advertentie