OMG

Appa met schroevendraaier aangevallen tijdens potje voetbal

foto: youtube/nandoleaks
  1. Newschevron right
  2. Appa met schroevendraaier aangevallen tijdens potje voetbal

Tupac Shakur heeft war stories, maar rapper Appa heeft die ook. In een NandoLeaks Special met Fernando vertelt de rapper over een plotselinge vechtpartij tijdens het voetballen, dat eindigde in een ziekenhuisbezoek wegens bloedverlies.Tijdens het voetballen vond een jongen het blijkbaar stoer om met zijn scooter dwars over het plein te rijden. Hij reed bijna één van de voetballers en en daarom zei Appa dat hij op moest rotten. Om zijn woorden te benadrukken schoot de rapper de bal richting de scooterrijder en raakte hem op zijn hoofd waardoor hij van de scooter viel. Appa zegt dat hij de bal gewoon tegen een been of tegen de scooter wilde trappen. "Gewoon fatoes breken, maar dat ging verkeerd." Ze konden weer door voetballen, maar kort daarna riepen de vrienden van de rapper keihard: "Kijk uit!".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bloed spoot eruit

De vrienden van Appa waarschuwden hem voor de scooterrijder die hem aan kwam vallen met een schroevendraaier. Appa ving de eerste klap op met zijn arm en een tweede klap slag belandde in zijn schedel. De schroevendraaier zat nog in het hoofd van Appa. Toen hij het stuk gereedschap uit zijn hoofd trok, spoot het bloed eruit. "Toen ging ik achter hem aan en zijn er wat dingen gebeurd."

Nokkie door bloedverlies

Uiteindelijk wilde Appa na de ruzie teruglopen naar het pleintje, maar daar kwam hij die dag niet meer aan: "Ik ben ergens daar onderweg nokkie gegaan. Te veel bloedverlies. Ik werd wakker in het ziekenhuis en ik was gehecht en zo." Hij draagt de vechtpartij altijd bij zich, want naast de twee littekens van de schroevendraaier, heeft hij ook nog een tandafdruk van diegene in zijn scheenbeen zitten.

Ster advertentie
Ster advertentie