OMG

Studenten hangen stiekem eigen foto op in McDonald's

foto: twitter/Jevholution
  1. Newschevron right
  2. Studenten hangen stiekem eigen foto op in McDonald's

In de McDonald's die student Jevh Maravilla en zijn vrienden regelmatig in Texas bezoeken, hangen overal foto's, maar nergens beeldmateriaal van een Aziaat. Dus besloten Jevh en zijn vrienden om precies 52 dagen geleden hun eigen foto stiekem op posterformaat aan de muur te hangen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zo deden ze het

Maar hoe hebben Jevh en zijn vrienden een grote poster in een drukke McDonald's op weten te hangen zonder dat iemand daar iets van heeft gezegd? Best simpel eigenlijk. Ze kochten een tweedehandse Mc-outfit, maakten een badge met de tekst 'regionale interieurcoördinator' erop en betaalden 80 dollar om hun eigen foto uit te laten vergroten. De film Crazy Rich Asians inspireerde ze blijkbaar tot deze geniale actie en dat hele proces werd natuurlijk geupload op YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Poster hangt nog

De poster hangt nog steeds in het restaurant en de eigenaar van de maccie in Texas heeft het bericht dat viraal ging ondertussen al gezien. In een korte eerste reactie lijkt hij weinig te gaan doen aan de foto. Hij zegt trots te zijn op de diversiteit, moedigt hun creativiteit aan en hoopt dat ze de boys snel weer mogen verwelkomen.

Ster advertentie
Ster advertentie