OMG

Aannemer wint 124 miljoen en klust nu gratis bij mensen thuis

foto: YouTube: ITV News
  1. Newschevron right
  2. Aannemer wint 124 miljoen en klust nu gratis bij mensen thuis

Een aannemer uit Engeland werd afgelopen week verrast met heel erg goed nieuws. De 42-jarige Steve Thomson kreeg te horen dat hij de gelukkige winnaar was van de hoofdprijs van maar liefst 124 miljoen euro. Zijn vrouw heeft direct ontslag genomen van haar baan in de supermarkt, maar Steve gaat vrolijk verder met werken. Hij brengt zijn klanten zelfs een vervroegd kerstcadeautje door al het werk wat hij had aangenomen, gratis uit te voeren.

Gratis werk

Het nieuws kwam hard aan bij Steve, die niet goed wist hoe hij ermee om moest gaan. Hij bedacht dat het slim zou zijn om gewoon te blijven werken, lekker normaal. Maar normale mensen krijgen betaald voor hun werk. Steve had dat geld helemaal niet meer nodig, vond hij. Dus beloofde hij al zijn klanten dat hij de lopende klussen gratis zou afmaken. "Met mijn geld wil ik de lokale samenleving graag helpen" zegt de aannemer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Heel normaal gebleven

Steve Thomson en zijn vrouw Lenka hebben drie kinderen. Een van hun zoons vroeg al om een Tesla als cadeau, hun dochter is iets sneller tevreden. Zij vroeg om een roze iPhone. Thomson probeert zo normaal mogelijk te blijven; "Ik voel me normaal en zo wil ik ook blijven. Ik wil de lopende klussen afmaken voor de kerst." Na de kerst wil de familie verhuizen naar een grotere woning, met voor ieder kind een eigen slaapkamer. "Ook de familieleden mogen een mooi extraatje verwachten" deelt de man met de Daily Mail.

Blessing with a curse

Het winnen van de loterij is leuk, maar het heeft ook een donkere kant. De winnaars van de grootste prijs in de loterij ooit, Colin en Christine Weir, weten hier alles van. Na het winnen van meer dan 170 miljoen euro veranderde het leven van het echtpaar voorgoed. Na 38 jaar getrouwd te zijn hebben zij, slechts 15 maanden na het winnen van de jackpot, een einde gemaakt aan hun huwelijk. De reden hiervoor is niet bekendgemaakt, maar het laat zien hoeveel impact het winnen van een flink geldbedrag kan hebben.

Ster advertentie
Ster advertentie