OMG

Suge J Knight: ''Tupac Shakur leeft en werkt aan nieuwe muziek''

foto: YouTube: Seven Hip Hop
  1. Newschevron right
  2. Suge J Knight: ''Tupac Shakur leeft en werkt aan nieuwe muziek''

De dood van Tupac is een van de meest geheimzinnige cold cases waar de wereld nog steeds in de ban is. Alhoewel er nog getwijfeld wordt of de legendarische rapper in leven is, weet Suge J Knight het zeker: Tupac leeft en werkt aan nieuwe muziek in de studio.

In De Studio

De zoon van de gelijknamige muziekproducent Suge Knight liet op Instagram weten dat hij met Tupac in de studio is en er geweldige nummers onderweg zijn. Zijn opmerking deed veel stof opwaaien. Zo verklaarde fans hem voor gek en denkt DJ Akamediks dat hij 'teveel gesnoven heeft'. Al snel volgde het volgende bericht met de vraag naar de beste producer voor het project van Tupac. Suge is er heilig van overtuigd dat de rapper springlevend is.

Cuba

Het is niet de eerste keer dat Suge J Knight de dood van Tupac ontkent. Zo kwam hij vorig jaar in opspraak toen hij de wereld liet weten dat Tupac zich schuilhoudt in Maleisië en zijn moord in 1996 nep zou zijn. Door zijn uitspraken krijgt hij veel bedreigingen, maar hij laat zich niet kennen. Hij blijft over dit onderwerp posten en deelde 'recente foto's' van Tupac met beroemdheden zoals 50 Cent en Beyoncé. Suge J Knight is niet enige die met geruchten komt over een mogelijke levende Tupac. Zo kwamen Cubanen met het verhaal dat ze de legendarische rapper hebben zien lopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Complottheorieën

Benieuwd naar meer complottheorieën over Tupac? Lees de zeven beste theorieën dan hier:

Ster advertentie
Ster advertentie