OMG

Facetime-vriendinnetjes in tranen nadat ze elkaar eindelijk in het echt ontmoeten

foto: Reddit/core330
  1. Newschevron right
  2. Facetime-vriendinnetjes in tranen nadat ze elkaar eindelijk in het echt ontmoeten

Tegenwoordig is communiceren een eitje. Het internet brengt ons ver, maar face-to-face communicatie is toch niet te overtreffen. Dit blijkt wel uit het verhaal van twee jonge meisjes, die elkaar jarenlang alleen via FaceTime spraken. Ze werden voor het eerst in real life bij elkaar gebracht door hun vaders en dat werd een emotionele ontmoeting.

nooit in het echt

De twee jonge meiden leerden elkaar vier jaar geleden kennen via hun vaders. Die zijn namelijk al jaren beste vrienden en dachten dat het leuk was om hun dochters, die even oud zijn, met elkaar in contact te brengen. Omdat ze zover uit elkaar wonen, was het lastig om met elkaar af te spreken. En dus childen de meisjes alleen via FaceTime.

emotionele ontmoeting

Na jaren lukte het de vaders eindelijk om een afspraak in te plannen. Ze zeiden niks tegen hun dochters, waardoor de ontmoeting een echte verrassing was. "Ben je echt?" vraagt één van hen in het superschattige filmpje, waardoor ze allebei moeten lachen. Ze kunnen hun ogen niet geloven en doen langzaam stappen naar elkaar toe. Ze omhelzen elkaar stevig en op dat moment vloeien de tranen over hun wangen.

My best friend and I have daughters the same age. We introduced them via FaceTime 4 years ago. They’ve talked daily and became best friends. They live 7+ hours away and our schedules never lined up to have them meet in person until this moment. Neither of our daughters knew this was happening. from r/aww
Ster advertentie
Ster advertentie