OMG

5 manieren waarop Pokémon Let's Go verschilt van andere Pokémon-games

foto: YouTube: The Official Pokémon YouTube channel
  1. Newschevron right
  2. 5 manieren waarop Pokémon Let's Go verschilt van andere Pokémon-games

Alle Pokémon Trainers opgelet! De franchise van de welbekende animatieserie komt op 16 november met twee nieuwe computerspellen: Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! Een game die is gebaseerd op Pokémon Yellow, maar toch is er genoeg vernieuwing aangebracht. Wij zetten de vijf interessantste aanpassingen voor je op een rij. Ready? Let's go!

1. Rijden op je Pokémon

In Pokémon Red, Blue en Yellow reis je in de Kanto-regio langs verschillende steden om de Gyms te verslaan, zodat je jezelf een Pokémon-meester mag noemen. In Yellow zelfs terwijl Pikachu achter je aan liep. In Let's Go! ga je weer naar dezelfde locatie en zie je de oorspronkelijke 151 Pokémon. Bovendien kan je bijvoorbeeld op de rug van je Onyx of een andere Pokémon meerijden door het gehele gebied.

2. De wilde Pokémon in Pokémon Let's Go!

In Pokémon: Let's Go! kom je Pokémon niet meer tegen door blindelings door het gras heen te gaan. Nu zie je de Pokémon direct in het gras rondlopen, kan je erop afstappen en een gevecht met ze beginnen om ze vervolgens te vangen. Op die manier kan je gericht op zoek gaan naar die ene gewilde Pokémon.

3. Beweeg je Poké Ball Plus en vang ze allemaal

Je vangt de Pokémon net als in Pokémon Go door de Joy-Con te bewegen en op die manier een Poké Ball naar de wilde Pokémon te gooien. Ook is er nu een zogenaamde Poké Ball Plus, een levensechte Poké Ball waar je een Pokémon in kan zetten die je overal mee naar toe kan nemen. Alsof dat niet genoeg is, kan je er ook daadwerkelijk een Pokémon mee vangen door de bal tegen je beeldscherm te 'gooien'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

4. Co-op spelen op 1 console

In Pokémon: Let's Go kan er een tweede speler inspringen door de tweede controller te verbinden. Op die manier kan je elkaar helpen bij het vangen van die ene zeldzame Pokémon en dat op dezelfde console. Zo is het mogelijk om synchroon een Poké Ball te gooien en de vangkans te vergroten.

5. Nostalgie combineren met vernieuwing en Master trainers

Na het verslaan van de Elite Four in de Pokémon League kan je door met het verslaan van alle zogenaamde Master Trainers. Dat zijn 1 tegen 1 gevechten waarbij de trainers geen items mogen gebruiken. Ook kan er slechts één Pokémon ingezet worden, die overeenkomen met de specialisatie van de Master.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie