Naar homepage
OMG

Topbasketballer deelt ontroerende foto van vroeggeboren dochtertje

  1. Newschevron right
  2. Topbasketballer deelt ontroerende foto van vroeggeboren dochtertje

NBA-speler Joseph Smith en zijn vrouw Jewel Harris hebben een dochtertje gekregen. Helaas kwam de bevalling vijf maanden te vroeg. Het meisje woog slechts 500 gram bij haar geboorte begin januari. Er werd gevreesd voor haar leven, maar inmiddels lijkt ze al een stuk te zijn aangesterkt.

Vroeggeboorte

Joseph en Jewel kregen nog steeds ontzettend veel felicitaties binnen vanwege de zwangerschap en dat was erg confronterend. Ze besloten een video te maken waarin ze vertelden over de vroeggeboorte.

''We weten dat we niet de enige familie zijn die dit doormaakt of zal doormaken, dat is waarom we besloten om te delen wat we doormaken.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

zorgen

Er werd een lange tijd niets bekendgemaakt over de gezondheid van het meisje. Veel NBA-fans waren dan ook erg verdrietig en ook dokters schatten de kans dat ze dit zou overleven klein in.

Mooie dag

Vandaag liet de basketballer weten dat hij dochtertje voor de eerste keer vast heeft kunnen houden. ''Vandaag is één van de beste dagen van mijn leven. Vandaag kon ik mijn kleinste voor het eerst vasthouden. God is groot.''

Het is nog steeds niet bekend of ze volledig gezond is, maar het gezin ziet dit als een stap in de goede richting.

Ster advertentie
Ster advertentie