OMG

Postbezorger bezorgt hele dag in Spiderman-pak vanwege Avengers: Endgame

foto: Facebook Pos Malaysia
  1. Newschevron right
  2. Postbezorger bezorgt hele dag in Spiderman-pak vanwege Avengers: Endgame

De nieuwe Marvel-film Avengers: Endgame leeft overal ter wereld enorm. Dat zorgt er dus ook voor dat er wereldwijd grappige momenten worden gecreëerd die ontstaan door de nieuwe kaskraker. En ook een Maleisische bezorgdienst springt handig in op de hype.

Spiderman

Pos Malaysia uploadde kortgeleden namelijk een post op hun Facebook-pagina, waarop te zien is dat een van hun bezorgers de film helemaal ziet zitten. Ter ere van de release van de film, bezorgde hij de post op zijn motor die dag namelijk verkleed als Spiderman.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Helden eren

Aan Malay Mail vertelt Pos Malaysia dat het doel van de foto op Facebook was om hun eigen helden, de postbodes, nog meer te eren. De foto is genomen ergens rond Central Market in Kuala Lumpur. De postbode nam naast het bezorgen van zijn post ook de tijd om af en toe een kletspraatje te maken met enthousiaste voorbijgangers bij de stoplichten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De mensen op straat zijn zo enthousiast, dat sommigen Pos Malaysia hebben gevraagd of dit niet het standaard uniform van de bezorgers kon worden.

- Goed nieuws is geen nieuws? Nee hoor, bij FunX telt positief nieuws net zo goedl! #feelgoodfriday -

Ster advertentie
Ster advertentie