OMG

Boef bij RTL Late Night: "Je gaat inzien dat je voorbeeldfunctie hebt"

  1. Newschevron right
  2. Boef bij RTL Late Night: "Je gaat inzien dat je voorbeeldfunctie hebt"

Boef was voor de tweede keer te gast bij RTL Late Night. Dit keer niet om te praten over zijn vlogs en negativiteit, maar omdat hij de Spotifylijsten domineert met zijn debuutalbum Slaaptekort.

Het nummer Habiba heeft op de releasedag zelfs de meeste streams wereldwijd gepakt. Met 4,7 miljoen aan streams verslaat hij Ed Sheeran. Daarnaast heeft de videoclip van Habiba in een dag ruim een miljoen views gepakt en dat is een record in Nederland.

Besef

Ook Ali B was mee naar de talkshow van Humberto. Boef brengt muziek uit via Ali's platenlabel Spec en ziet hem als een soort mentor.

"Iedereen kan mij wel vertellen dat ik fout bezig ben of iets slechts doe, maar als ik het zelf niet inzie, kan ik ook weinig veranderen. Op een gegeven moment ga je wel inzien dat je een voorbeeldfunctie hebt. Op een gegeven moment ben ik bekend geworden in dit land en voor mij was het ook moeilijk om dat een plek te geven en ermee om te gaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aandacht

Boef staat volop in de aandacht. Hij zat gisteravond namelijk niet alleen bij Humberto aan tafel. RTL Boulevard ging eerder op de dag bij hem langs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie