OMG

Politieman gaat helemaal los op Beyoncé's Formation

  1. Newschevron right
  2. Politieman gaat helemaal los op Beyoncé's Formation

Het komt niet vaak voor dat je een politieagent in uniform ziet dansen. Wat Deuntay Diggs betreft mag daar verandering in komen. Hij wil graag een andere kant van de politie laten zien. Op een middelbare school in Virginia showde hij afgelopen vrijdag zijn dansmoves.

"De reden dat ik dit doe is om kinderen te laten zien dat ze het kunnen maken. Dat ze kunnen overleven en dat ze succesvol kunnen zijn."

goede doel

Deuntay Diggs is een 31-jarige politieagent uit Virginia. Volgens hem was hij de eerste homoseksuele politieagent op de militaire academie van Virginia die uit de kast kwam.

'Het was erg moeilijk om uit de kast te komen. Maar één van de dingen die ze mij bij de opleiding leerden was integriteit en eerlijkheid."

Nu is Deuntay al acht jaar politie en probeert hij zijn buurt te motiveren door middel van peptalks. Hij wil voorkomen dat kinderen verslaafd raken of terecht komen in prostitutie. Ook wil hij de positieve kanten van de politie belichten. Eerder dit jaar gebruikte hij zijn act ook al voor het goede doel. Tijdens een benefietavond trad hij op om schoolspullen voor kinderen in te zamelen.

flawless

Vrijdag gaf Deuntay weer een flawless performance op Beyoncé's 'Formation'. Eigenlijk wilde hij zijn optreden cancelen nadat hij een paar dagen van te voren te horen kreeg dat zijn moeder terminale kanker heeft. Maar na wat bemoedigende woorden van zijn moeder besloot hij toch te gaan dansen. Het werd een geslaagde dansact en het publiek ging helemaal los!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie