STER Advertentie
STER Advertentie

Michael Jackson schreef aan vriend dat hij vermoord zou worden

Michael Jackson schreef aan vriend dat hij vermoord zou worden

Zondag 7 mei 2017 - 09:39 uur

|

Door:

Burç

Michael Jackson schreef in een reeks brieven die hij vlak voor zijn dood aan goede vriend Michael Jacobshagen gaf, dat hij 'binnenkort' vermoord zou worden. De Duitse zakenman vertelt volgens Mail Online in een Australisch interview dat hij dertien brieven in handen heeft waarin de overleden popster hem in angstige bewoordingen schrijft dat hij zich zorgen maakt om zijn leven. Met deze bekendmaking hoopt hij Michaels dochter Paris te steunen. Paris Jackson is ervan overtuigd dat haar vader vermoord is.

Angstige Michael

Zakenman Michael Jacobshagen vertelde onlangs in een Australische tv-show dat hij al meer dan twintig jaar goed contact had met de popster. Tijdens de voorbereidingen voor zijn wereldtour zou Jackson hem zelfs angstig gebeld en gesmeekt hebben om naar de Verenigde Staten te komen om hem te steunen. De zakenman vloog direct naar MJ toe en kwam daar een instabiele King of Pop tegen: "Hij zat er mentaal doorheen en zei dat hij vermoord zou worden," aldus Jacobshagen. Op de laatste dag gaf Michael Jackson zijn goede vriend dertien brieven mee.

"ZE gaan mij vermoorden"

Michael Jackson schrijft in de brieven meerdere malen dat 'zij' hem gaan vermoorden. Volgens Jacobshagen omschrijft hij nergens precies wie 'zij' zijn, maar in de brieven is volgens Jacobshagen wel te lezen dat concertpromotor AEG heel veel druk op hem zet en dat hij zich daardoor zorgen maakt om zijn leven.

Verdovingsmiddel

Michael Jackson overleed volgens de officiële verklaring aan een overdosis van het verdovingsmiddel Propofol. Zijn privéarts Conrad Murray zou deze overdosis toegediend hebben. Conrad werd veroordeeld voor doodslag, moest een schadevergoeding betalen en zat een aantal jaren in de gevangenis. Volgens Jacobshagen gebruikte Michael Jackson echter al jaren Propofol omdat hij aan slapeloosheid leed.

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Jennifer Lopez maakt Jimmy Fallon af in TikTok Challenge

  • Woede in VS na dood George Floyd door onnodig gewelddadige arrestatie

  • De historische SpaceX-vlucht is vanavond met het blote oog te zien in Nederland

  • Zangeres Shirma Rouse is 50 kilo afgevallen

  • Snitchen voor geld, of niet? Zo werkt een anonieme tiplijn

  • Archie zat 36 jaar onterecht vast en blaast nu 'America's Got Talent' omver