OMG

Azealia Banks deelt telefoonnummer Rihanna na ruzie

  1. Newschevron right
  2. Azealia Banks deelt telefoonnummer Rihanna na ruzie

Rihanna uitte gisteren haar kritiek op Trump via een tweet dat Amerika kapot wordt gemaakt door een 'immoreel varken'. Die tweet schoot bij Trump-fan Azealia Banks in het verkeerde keelgat. Dit leidde tot een socialmedia-ruzie waarin de nummers van allebei de dames op het internet belandde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Boos

Azealia Banks heeft de afgelopen maanden niet onder stoelen of tafels gestoken dat ze fan is van Trump. De artiest, die bekend is van de track '212', reageerde op Rihanna met twee inmiddels verwijderde tweets. Hierin roept ze Rihanna en andere artiesten op om te stoppen met het beïnvloeden van het publiek.

"Rihanna (die niet eens een Amerikaanse burger is en niet kan stemmen) en de rest van de artiesten die hun invloed gebruiken om het publiek op te hitsen. Jullie moeten echt je mond houden en stoppen."

"Stop met het afstraffen van de President. Het is dom en treurig om te zien. Al deze verwarde mensen maken andere verwarde mensen nog verwarder. Hopen dat de President faalt is alsof je in een vliegtuig hoopt dat de piloot faalt."

reactie

Rihanna reageerde daarop met een foto waarin ze in de caption verwijst naar Azealia Banks. De hashtags refereren naar het feit dat Azealia meedoet aan het offeren van kippen.

En daarop reageerde Azealia dan weer met een foto van zichzelf met daarbij een kip en mes emoji. Ook postte ze een boze comment onder RiRi's foto.

druppel

Deze reactie was de druppel die de emmer deed overlopen. Rihanna postte wat sms'jes die Azealia haar ooit gestuurd had, maar 'vergat' hierbij Azealia's telefoonnummer te blurren.

Azealia gooide daarna ook Rihanna's nummer online voor haar 450.000 volgers op Instagram.

Alle posts zijn al verwijderd, maar de kans is groot dat beide dames een ander telefoonnummer hebben moeten regelen.

Ster advertentie
Ster advertentie