OMG

Soulja Boy doet boekje open over verleden tussen Chris Brown en Rihanna

  1. Newschevron right
  2. Soulja Boy doet boekje open over verleden tussen Chris Brown en Rihanna

Soulja Boy doet een boekje open over de driehoeksverhouding met Chris Brown en Rihanna. En hij spaart geen details. De rapper beweert dat de hele beef met Chris Brown eigenlijk komt doordat Chris boos is dat Soulja met Rihanna zou zijn geweest, in de periode nadat hij haar in elkaar had geslagen in 2009.

Verrot geslagen

In een video vertelt hij aan het Amerikaanse 'Hollywood Unlocked' in het bijzijn van Floyd Mayweather hoe hij Rihanna heeft gesteund in die tijd.

"De avond voordat hij haar in elkaar had geslagen, was ik daar. Ik, Rihanna, Chris, Bow Wow, we waren allemaal daar bij de Grammy Awards afterparty. We werden allemaal wakker met hetzelfde nieuws de volgende ochtend: 'Chris Brown heeft Rihanna verrot geslagen' " Rihanna zou daarna zelf contact hebben gezocht met Soulja.

Vriendin

"Rihanna belde mijn manager en zei ik wil naar een Soulja Boy concert komen. Ik datete in die tijd met Teyana Taylor. Ze heeft nu een kind en alles, maar in die tijd was ze mijn vriendin. Zij en haar vriendinnen zaten al in de tourbus toen Rihanna naar binnenliep. Ik zei tegen haar 'Teyana je moet gaan'. Ik weet dat je mijn vriendin bent en alles, maar Rihanna is net in de bus gestapt."

Teyana zou hierom boos zijn geworden en hebben geklikt bij Chris Brown dat Soulja met Rihanna zou zijn.

Hotelkamer

"De volgende dag vlieg ik naar New York, mijn tour gaat door. Het is 1:00 uur 's nachts, mijn manager belt en zegt 'Rihanna wil met je praten'. Ik zeg dat ik moe word van het heen en weer bellen en vraag om haar persoonlijke nummer en praat zelf met haar." Rihanna zou hem daarop hebben uitgenodigd naar het hotelkamer. "Ik ben een jonge gast uit de achterbuurt, ik weet dan wel hoe laat het is."

"Ze moest uit een Lamborghini springen en rennen voor haar leven"

Geweld

In het hotel zouden Soulja, Rihanna en haar vriendinnen hebben gechilld en zou zij hem het hele verhaal hebben verteld over hoe Chris haar in elkaar had geslagen. "Deze gast heeft dat meisje bijna vermoord. Ze moest uit een Lamborghini springen en rennen voor haar leven langs de kant van de weg."

Swag

Volgens Soulja Boy gaat de beef met Chris Brown hierdoor dieper dan Karrueche. "Het gaat eigenlijk echt over Rihanna." Ook Breezy zou persoonlijk contact hebben opgezocht met Soulja.

"Chris belde me op en zei 'Ik hoorde dat je met Rihanna was. Heb je seks gehad met haar? Ik hoorde dat ze naar je show was gekomen.' Dezelfde shit die hij nu ook doet met Karrueche, maar toen in die tijd snoof hij minder coke en had hij minder tattoos. Bedenk even dat Chris Brown mijn hele swag heeft gekopieerd."

Waarschuwing

Met een lachende Floyd ernaast, had Soulja Boy tot slot nog één boodschap voor Chris Brown: "Als we in de ring staan, behandel me alsof ik Rihanna ben, sla me zoals je Rihanna hebt geslagen, dan zie je wel wat er gebeurt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie