OMG

Vader vindt hartverscheurende brief in tweedehands auto voor dochter

  1. Newschevron right
  2. Vader vindt hartverscheurende brief in tweedehands auto voor dochter

Kevin Duke wilde zijn dochter Jade verrassen met een tweedehands auto. Zijn dochter wordt in maart pas zestien en hij wilde de auto daarom alvast even warm rijden en testen. Op een dag zag hij een rubberen matje liggen in het dashboardkastje. Hij haalde het matje eruit en vond een envelop met een brief van de vorige eigenaar.

De vorige eigenaar was Sabrina Archey uit Kentucky. In de brief vertelt ze haar tragische verhaal.

''Ik wil je laten weten dat je een hele bijzondere auto hebt gekocht. De auto was van mijn moeder. Zij kwam om in een huisbrand op 25 februari 2015, samen met mijn zesjarige dochtertje en mijn tante. De laatste keer dat mijn moeder met deze auto reed, was op de dag dat ze ons verliet. Ze ging shoppen met mijn dochter en daarna gingen ze naar de kapper."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Achterbank vol Speelgoed

Sabrina is erg verdrietig dat ze de auto moest wegdoen. In de brief legt ze uit dat er een fout is gemaakt door de verzekering, waardoor er een betaling misliep. Hierdoor verliest ze haar laatste directe link met haar moeder en dochter. Ondanks ze de pijn, hoopt ze dat er veel plezier met de auto wordt beleefd.

"Ik hoop dat dit de beste auto is die je ooit zult hebben. Ik hoop dat hij nog honderd jaar meegaat. Ik hoop dat er vele kindjes op de achterbank zullen plaatsnemen, met speelgoed en andere random dingen. Mijn gezin vulde deze auto met veel liefde."

Kipnugget

Sabrina vertelt over de bijzondere betekenis die de auto voor haar heeft. In de brief haalt ze de mooiste herinneringen aan de auto op. Ook meldt ze dat ze er zeker van is dat ook 'haar engelen' alles willen horen over de nieuwe avonturen van de auto.

''We deden roadtrips met countrymuziek en muziek uit de 80's en country door de speakers. Op de achterbank heb ik meer luiers verschoond dan ik kan tellen. Waarschijnlijk vind je ergens nog wel een lolly of een potlood van mijn baby. Of zelfs een hele kipnugget. Ha!''

FINANCI√čLE problemen

Sabrina Archley liet in de brief ook weten dat ze de auto graag terug zou willen kopen als de familie de auto niet meer wilde. Ze heeft het financieel even moeilijk, omdat ze onverwachts drie begrafenissen moest betalen.

Auto terug

De nieuwe eigenaar was erg ontroerd door het verhaal en postte het op de Facebookpagina Love What Matters. Veel mensen vinden dat hij de auto moet teruggeven aan Sabrina, maar zij denkt daar zelf anders over.

''Wees niet boos dat hij de auto heeft. Ik weet dat hij de auto zou teruggeven als hij die mogelijkheid had. Het is niet gemakkelijk om een auto te kopen. Ik vind Kevin fantastisch. Hij had mij niet te hoeven laten weten dat hij de brief gevonden heeft. Hij was erg geraakt en daarom deelde hij dit.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Iemand anders besloot daarom een crowdfunding-actie op te zetten, zodat Archley haar auto terug kan krijgen en ook Jade een auto heeft op het moment dat ze 16 wordt.

Ster advertentie
Ster advertentie