OMG

Beloning voor 'Lieve Marokkaan' die gevonden iPhone naar politie brengt

  1. Newschevron right
  2. Beloning voor 'Lieve Marokkaan' die gevonden iPhone naar politie brengt

Er werd weer een Marokkaan gezocht. Het gaat hier om een hele lieve, zo benadrukt hij zelf, die absoluut niet in aanmerking komt voor Opsporing Verzocht. De Marokkaans/Nederlandse Tobias vond een iPhone tijdens een avondje stappen in Groningen, die hij netjes afleverde bij het politiebureau.

Grappige video

Eigenaresse Sabina Kram is Tobias eeuwig dankbaar en laat dat weten op haar Facebookpagina. Het is een bijzondere post, want het was niet slechts een stukje tekst, maar er zat ook een persoonlijke video bij die de vinder achterliet op haar telefoon. Daarin vertelt hij in een lollige bui dat hij de allerliefste Marokkaan is en Sabina naar het politiebureau moet gaan als ze haar telefoon terug wil.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beloning

Sabina was een avondje gaan stappen, toen ze haar iPhone 6s verloor na het eten van een broodje shoarma. Ze is zo blij dat die lieve mocro de redding van haar telefoon is geweest, dat ze hem inmiddels beloond heeft met een kop koffie, stroopwafels, pakje couscous en een cadeaubon.

"Goede mensen bestaan nog."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Morad & Shay waren benieuwd naar de 'Lieve Marokkaan' en het alcoholpercentage in zijn lichaam. Want hij was wel heel erg vrolijk, of niet?

Ster advertentie
Ster advertentie