OMG

Peuter en voetbalster met één arm gaan viral met inspirerende foto

foto: Instagram: tiddbit_outta_hand
  1. Newschevron right
  2. Peuter en voetbalster met één arm gaan viral met inspirerende foto

De viral foto waarop de Amerikaanse peuter Joseph en voetbalster Carson Prickett elkaar ontmoeten, tovert sowieso een glimlach op je gezicht. Naast dat het gewoon een superschattige ontmoeting is tussen twee sportfans, is er iets bijzonders dat de twee gemeen hebben: ze missen allebei hun linkeronderarm.

Geluksvin

Joseph heeft de hele weg naar huis giechelend naar zijn arm gekeken, vertelt zijn moeder aan The Washington Post. "Hij wist dat hij een vriend had." Ontmoetingen met andere mensen die een arm missen, zijn volgens haar erg goed voor het zelfvertrouwen van Joseph. Vroeger kon hij het namelijk nog wel eens moeilijk hebben als kinderen zijn arm vastgrepen of er iets van zeiden. Zijn zus vertelde hem dan dat hij een 'geluksvin' had, net als Nemo in Finding Nemo.

uniek, maar niet anders

Op zijn Instagramaccount delen Josephs ouders meer foto's van speciale momenten en ontmoetingen van Joseph met andere mensen met één arm. Ze hopen hiermee iedereen die een ledemaat mist, eraan te herinneren dat ze trots mogen zijn op wie ze zijn. "Het laat zien dat hij misschien uniek is, maar hij is niet anders dan anderen." Ook voetbalster Carson deelde een foto van haar en Joseph:

"Voetbal betekent alles voor me, maar het platform dat voetbal me biedt voor dingen zoals dit, is het allermooiste. Joseph, jij bent mijn nieuwe held voor het leven."

Ster advertentie
Ster advertentie