OMG

Beyoncé interviewt zusje Solange over hun jeugd

  1. Newschevron right
  2. Beyoncé interviewt zusje Solange over hun jeugd

Terwijl ze in de auto onderweg naar New York zat liet Solange zich telefonisch interviewen door grote zus Beyoncé voor een artikel in Interview Magazine. Het interview is meer een gesprek tussen de twee zussen."Ik ben zo blij om jou te interviewen, want ik ben natuurlijk jouw grootste fan en ik ben super trots op je", zegt Beyoncé voor ze het interview begint. Vervolgens bespreken ze uitgebreid Solanges album, hun opvoeding en hun sisterhood.

succesvolle familie

Solange schrijft haar eigen lyrics, co-produceert haar eigen tracks, bedenkt haar videoclips en choreografeert haar optredens. Beyoncé vraagt waar ze de inspiratie vandaan haalt om zoveel creatieve rollen op zich te nemen.

"Het was zeker niet verkeerd om op te groeien met jou als voorbeeld. Onze moeder heeft ons altijd geleerd om de complete controle over onze eigen stem, lichaam en werk te hebben. Ik heb een hele duidelijke visie over hoe ik mezelf, mijn lichaam en mijn stem wil presenteren. Mama was daar zelf ook een voorbeeld voor. Als ze een idee had, dan gaf ze geen één element van dat idee uit handen."

In Solanges album 'A Seat at the Table' spelen haar ouders een belangrijke rol. Beyoncé en Solange spreken in het interview over de belangrijke lessen die ze hebben geleerd van hun ouders.

"Een belangrijke les die we tijdens onze opvoeding geleerd hebben is dat we niet zomaar het eerste dat op ons pad komt moeten accepteren. We leerden onze eigen platformen te creëren. En ik denk dat papa daar het perfecte rolmodel voor was."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zussen

Beyoncé is nieuwsgierig of ze haar rol als grote zus goed vervuld heeft.

"Je hebt het geweldig gedaan. Je was geduldig, liefdevol en prachtig. In de dertig jaar dat we elkaar kennen, zijn de momenten dat we écht ruzie hadden maar op één hand te tellen."

Ook bedankt Solange haar zus voor het helpen haar tot een sterke vrouw te laten groeien.

"Ik heb echt geleerd van jou om zelf de controle over je eigen verhaal te houden. Het lukt steeds beter om voor mezelf op te komen en het aan te geven als ik iets niet fijn vind. Mama en jij zijn daarin mijn voorbeelden. We kunnen spreken over onze prestaties en ze vieren, zonder daarvoor beschaamd te zijn."

Je kunt het hele interview hier teruglezen.

Ster advertentie
Ster advertentie