STER Advertentie
STER Advertentie

Rihanna en Donald Glover schieten mogelijk een film?

Donderdag 16 augustus 2018 - 16:45 uur

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rihanna is samen met Donald Glover (Childish Gambino) bezig met een nieuw project op het Caribische eiland Cuba. Gisteren lekten er foto's van het duo online, terwijl zij in de hoofdstad Havana waren. Ze werken mogelijk aan een film die Guava Island gaat heten. Hieronder een aantal foto's die door Glitter Magazine en Fenty Stats op Twitter zijn verspreid. 

Cast

Hoewel specifieke details van de film nog moeten verschijnen, gaan de geruchten rond dat Letitia Wright (onder andere bekend als Shuri in de film Black Panther) en de Britse ster Nonso Anozie ook onderdeel zijn van de cast. Het project is naar verluidt geregisseerd door de Japans-Amerikaanse filmmaker Hiro Murai. 

VIDEOCLIP?

Toch denken fans dat het duo met een videoclip bezig zou kunnen zijn, omdat zij beiden muziek maken. Capital XTRA meldt dat Rihanna momenteel ook druk is met twee aankomende albums en twijfelt of ze deze als een geheel zal uitbrengen. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lees ook: 'Rihanna maakt naast reggaealbum ook album met dancehall'

Aan wat denk jij dat Rihanna en Donald Glover bezig zijn?

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.38635-rihanna-en-donald-glover-schieten-mogelijk-een-film"}