OMG

Dochter Michael Jackson: 'Mijn vader is vermoord'

  1. Newschevron right
  2. Dochter Michael Jackson: 'Mijn vader is vermoord'

Paris Jackson, de 18-jarige dochter van Michael Jackson, geeft voor het eerst een diepte-interview. Dat doet ze met het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone. In het interview vertelt ze over haar verslaving, verdriet en het overlijden van haar vader. Zij is ervan overtuigd dat haar vader is vermoord.

"Het is duidelijk. Alle pijlen wijzen daarop. Het klinkt als bullshit, maar alle echte fans en iedereen in onze familie weet dat het een vooropgezet plan was."

moord

De voormalige lijfarts van Michael Jackson, Dr. Conray Murray, werd in 2011 veroordeeld voor doodslag. Hij zou Michael Jacksons afhankelijk hebben gemaakt aan de verdovende middelen die hem uiteindelijk een hartstilstand bezorgden. Volgens Paris is deze lijfarts schuldig, maar waren er veel mensen die Michael Jackson dood wilde hebben.

"Mijn vader hintte er soms op dat mensen achter hem aanzaten. Eén keer zei hij zelfs dat iemand hem op een dag zou vermoorden."

Ook uit Paris haar woede op de organisatoren van Michaels grote comebackconcerten in Londen. Zij zouden hem veel te hard hebben laten werken.

vader

Paris was 11 jaar toen haar vader overleed. Nog steeds heeft ze het daar moeilijk mee.

"Ze zeggen dat tijd de wonden heelt, maar eigenlijk is dat niet zo. Het went wel. Ik heb het belangrijkste in mijn leven verloren, dus alles wat ik nu nog meemaak kan nooit zo erg zijn als wat ik al heb meegemaakt."

Er zijn veel geruchten geweest dat Paris niet Michaels biologische dochter zou zijn, door haar lichte huidskleur. Zelf twijfelt ze geen seconde aan het feit dat Michael haar vader is. Paris lijkt volgens haar oudere broer Prince ook heel erg op haar vader. In het interview vertelt hij dat Paris qua persoonlijkheid heel erg op hem lijkt.

"Ze lijkt op hem in al haar krachten en ook al haar zwaktes. Ze is gepassioneerd, gevoelig en laat zich soms leiden door haar emoties. Het enige verschil is haar leeftijd en geslacht."

jeugd

Paris heeft geen makkelijke jeugd gehad. Ze vertelt dat ze op school gepest werd, met de verkeerde mensen omging en op haar veertiende seksueel misbruikt is door een onbekend iemand.

"Ik wil niet teveel in details treden, maar het was heel moeilijk voor mij. Ik heb het aan niemand verteld."

Op de leeftijd van 15 jaar was ze al verslaafd aan drugs en leed ze aan depressie. Meerdere keren probeerde ze zelfmoord te plegen. De derde keer sneed ze haar polsen door en nam ze 20 pijnstillers. Het ziekenhuis heeft haar toen verplicht om therapie te volgen.

"Ik had een slecht zelfbeeld en ik voelde alsof ik het niet waard was om te leven."

model

Uiteindelijk belandde ze op een therapeutische school en sindsdien gaat het veel beter met haar. Ze heeft haar school afgemaakt, brengt elke dag met haar vriend door en is model en actrice. Daarnaast is ze vastberaden om haar vaders "heal the world" mentaliteit door te zetten

"Ik ben geboren met een platform dat mijn vader gestart is. Moet ik dat zomaar weggooien? Of ga ik mijn bekendheid inzetten voor belangrijke dingen? "

Ster advertentie
Ster advertentie