STER Advertentie
STER Advertentie

Anna Nooshin slaat op de vlucht in Jachtseizoen

Zondag 2 december 2018 - 10:25 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als je het zoals Anna Nooshin tot de halve finale van Expeditie Robinson hebt geschopt, dan zou je zeggen dat je Jachtseizoen ook wel overleeft. De mannen van StukTV hebben een crush op de charmante dame die deze week meedoet en dat zou in het voordeel moeten werken van de gevangene.

Moeilijk liften

Rennen doet Anna Nooshin liever niet, maar dat zal ze deze keer wel moeten doen met Giel, Thomas en Stefan op haar hielen. Een lift regelen blijkt namelijk moeilijker dan gedacht, zelfs als je zo beroemd als Anna Nooshin bent. Gaat het haar lukken om uit handen te blijven van de drie 'jongens' van StukTV?

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.39916-anna-nooshin-slaat-op-de-vlucht-in-jachtseizoen"}