OMG

Ernstig zieke bruid sterft een dag voor haar droomhuwelijk

  1. Newschevron right
  2. Ernstig zieke bruid sterft een dag voor haar droomhuwelijk

De 24-jarige Anna Swabey zou morgen trouwen met haar man Andy Bell. Drie jaar geleden werd Anna gediagnosticeerd met een ernstige hersentumor.Op 31 augustus dit jaar kreeg Anna te horen dat de kanker zich had ontwikkeld tot stadium vier. Vanaf dat moment ging het bergafwaarts met haar gezondheid. Vandaag liet haar familie op Facebook weten dat ze de dag van het huwelijk niet heeft gehaald.

''Ik kan niet onder woorden brengen hoeveel pijn wij allemaal voelen. Maar naast ons verdriet zijn we ook zo trots op haar moed en vastberadenheid. Als er iemand is die ons liet zien hoe we moeten leven, dan is het wel Anna Louise Swabey, onze prachtige, dappere meid.''

Eerste ontmoeting

Vorig jaar ontmoette ze haar verloofde via Tinder. Voordat ze in real life zouden afspreken, vertelde Anna aan haar match dat ze nog maar kort te leven zou hebben. Andy was nog steeds vastberaden om haar te ontmoeten.

''Ik wist dat ik spijt zou krijgen als ik haar niet zou ontmoeten.''

AANzoek

December vorig jaar vroeg Andy haar ten huwelijk. Haar 26-jarige vriend wist dat hij weduwnaar zou zijn voor zijn 30e, maar hij wilde hoe dan ook met haar trouwen.

''Ik kon niet wachten tot ik haar mijn vrouw kon noemen.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Inspiratiebron

Ze inspireerde veel mensen door een blog bij te houden. In haar laatste filmpje zegt ze dat ze niet kan wachten om zichzelf mevrouw Bell te noemen. Helaas heeft ze de grote dag nooit mogen meemaken, maar ze zal altijd een inspiratiebron blijven voor velen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie