OMG

Video duikt op met 'beelden van FIFA Street in FIFA 18'

  1. Newschevron right
  2. Video duikt op met 'beelden van FIFA Street in FIFA 18'

De kans dat Ronaldinho en Eto'o hun opwachting maken in een nieuwe FIFA Street is zeer klein, maar als we een Twittervideo uit Duitsland mogen geloven dan keert de game binnenkort terug ín FIFA 18. Op Twitter is een video 'uitgelekt' waarbij ene AlkegYT schrijft dat iemand op Gamescom 2017 FIFA Street speelt in FIFA 18. En toevallig vindt vandaag de persdag van de gamebeurs in Keulen plaats.

Freestyle

De sportgameindustrie stond in 2005 op z'n kop toen EA besloot om een game gericht op freestylevoetbal uit te brengen. Het gras werd in FIFA Street ingeruild voor de pleintjes van onder andere Amsterdam waar de voetbalcarrière van de grootste sterren ooit is begonnen. De Street-games draaien niet om goed positiespel, maar om panna's, 360's en soms op Dragonball Z-achtige wijze scoren met een vuurbal.

Nu lijkt de game terug te keren als we de tweet van AlkegYT mogen geloven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

concept

Eerder dit jaar ging ook al het gerucht dat FIFA Street in FIFA 18 zou zitten. Toen bleek het te gaan om een conceptmenu van FIFA-fan en designer JamescDZN. Zou EA het plan van de fan dan echt doorgevoerd hebben? Of was het misschien een uitgedacht plan om te peilen of mensen op FIFA 18 zaten te wachten? #complottheorie

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie