OMG

Pornhub zag grote stijging websitebezoekers tijdens Facebook-storing

foto: justplay1412 (Shutterstock)
  1. Newschevron right
  2. Pornhub zag grote stijging websitebezoekers tijdens Facebook-storing

De wereldwijde Facebookstoring was afgelopen maandag het gesprek van de dag. Door de storing waren Facebook, Instagram en WhatsApp maar liefst zo'n zes uur niet te gebruiken. En je weet hoe het gaat in moeilijke tijden: men zoekt vaak iets om zich aan vast te grijpen. Dat werd wel heel letterlijk genomen volgens Pornhub.

Half miljoen extra per uur

De populaire pornowebsite meldt namelijk dat het een stijging zag in het aantal websitebezoekers gedurende de ontzettend lange storing. Pornhub ondervond een stijging van maar liefst 10,5 procent. Dat zou ongeveer neerkomen op een half miljoen extra bezoekers tijdens ieder uur dat de Facebook-storing aan de gang was.

foto: Pornhub Insights

Celebrities

Volgens Pornhub was een soortgelijke toename aan websitebezoekers ook te zien toen er op 13 maart 2019 een Facebook-storing was. Op die dag was er volgens Pornhub een stijging van 72 procent wat betreft het aantal zoekopdrachten naar bekendheden. Zo werd er onder meer gezocht op Emily Ratajkowski, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Cardi B en Rihanna. De enige mannelijke bekendheid waarop gezocht werd, was Cristiano Ronaldo. Waar de mensen afgelopen maandag op hebben gezocht, is (nog) niet bekend.

foto: Pornhub Insights

Ster advertentie
Ster advertentie