logo
OMG

Australische vrouw ontdekte dat haar man vreemdging met haar moeder

bron: Screenshot: KIIS 1065
  1. Newschevron right
  2. Australische vrouw ontdekte dat haar man vreemdging met haar moeder

Je partner betrappen op vreemdgaan, is sowieso verschrikkelijk. Maar het is nog erger als je erachter komt dat het met een van je ouders is! Het lijkt misschien een bizar verhaal uit een film, maar het overkwam Tanya. De 27-jarige Australiër ontdekte dat haar man vreemdging met haar moeder. Ze vertelde het vreselijke verhaal op de radio bij de Kyle en Jackie O Show.

“Mijn moeder en mijn ex hebben simpelweg met elkaar aangepapt”

Vreemdgaan

Tanya is zes jaar getrouwd met haar man en ze hebben samen een dochter. Haar man ging al een keer eerder vreemd. Dat was met een jeugdliefde. Ze vergaf hem toen, omdat ze haar familie bij elkaar wilde houden.

Confrontatie

Helaas ontdekte ze een paar weken geleden dat hij weer was vreemdgegaan. Ze kwam achter het verraad doordat verschillende familieleden haar gewaarschuwd hadden. Ze besloot het eerst te vragen aan haar moeder, met wie ze een goede band heeft. “Ik confronteerde haar… Ze schoot meteen in de verdediging en gaf hem de schuld van alles. Ze bevestigde noch ontkende de beschuldigingen.” Daardoor wist Tanya al helemaal zeker dat er iets speelde.

“Mijn intuïtie bevestigde dat. Toen ik mijn moeder en man confronteerde, gaven ze elkaar de schuld. Ze waren zichzelf zo erg aan het verdedigen. Er gingen zoveel alarmbellen af, dat ik het niet meer aankon.”

Wereld ingestort

Tanya’s wereld stortte in door dit verraad. Het was extra moeilijk, omdat twee van de belangrijkste personen in haar leven haar dit hadden aangedaan. Ze heeft haar man verlaten en heeft ook haar moeder niet meer gesproken.

Ster advertentie
Ster advertentie