STER Advertentie
STER Advertentie

Beloning van 88.000 euro aan wie een jaar zonder smartphone kan leven

Donderdag 13 december 2018 - 14:55 uur

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Een jaar zonder smartphone? Veel mensen vinden een uur al lastig! Misschien komt daar verandering in als je er een flink geldbedrag voor krijgt. VitaminWater neemt de proef op de som. Ze dagen iedereen uit om een jaar zonder smartphone te leven. Wie het volhoudt wint een geldbedrag van 88.000 euro.

regels 

VitaminWater wilt gaan testen hoe verslaafd we aan onze telefoon zijn. Om deel te nemen aan de wedstrijd moeten kandidaten tegen 8 januari een foto op Twitter of Instagram posten, daarbij VitaminWater taggen en uitleggen waarom ze meedoen. Het bedrijf gaat een selectie maken op basis van creativiteit, originaliteit, humor en aansluiting bij het merk. 
De regels van de wedstrijd zijn heel simpel: 365 dagen mag je geen smartphone gebruiken of aanraken. Hoe ze daadwerkelijk bij elke deelnemer gaan controleren of ze niet stiekem een smartphone gebruiken, is niet heel duidelijk. Wel liet het bedrijf weten dat de kandidaten aan de leugendetector moeten.

Kun jij een jaar zonder smartphone?

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.40079-beloning-van-88-000-euro-aan-wie-een-jaar-zonder-smartphone-kan-leven"}