STER Advertentie
STER Advertentie

Oma zet eigen kleindochter op de wereld

Zondag 31 maart 2019 - 10:21 uur

|

Door:

Burç

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De 61-jarige Cecile Eledge is oma geworden van een kind dat ze zelf op aarde heeft gezet. Ja, je leest het goed. Haar zoon Matthew en zijn echtgenoot Elliot wilden dolgraag ouders worden, maar de twee Amerikaanse mannen hadden daarvoor een donor en een draagmoeder nodig en die vonden ze allebei in de familie.

Fitte oma

Cecile twijfelde geen moment om draagmoeder te worden van haar eigen kleinkind, maar ze moest wel eerst getest worden. De doktoren moesten namelijk bepalen of de oma nog wel fit genoeg was om draagmoeder te zijn. Gelukkig bleek dat al gauw goed te zitten.

Oma als draagmoeder

Het eitje kreeg Matthew van zijn schoonzus Lea Yribe. Samen met zijn sperma werd het kindje vervolgens verwerkt. De embryo werd geplaatst bij Cecile in de baarmoeder, die negen maanden rondliep met haar eigen kleindochter in haar buik.

Genieten

De hele familie is inmiddels dolgelukkig met baby Uma: "We zijn onwijs dankbaar voor het hele proces en de komende tijd gaan we daar alleen maar van genieten," aldus Cecile.

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Britse miljonair is boos over armoede en geeft daarom zijn fortuin weg

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Man doet The Lion Kings 'Circle of Life'-duet met ezel en dat gaat zo

  • Studenten reizen vandaag niet gratis vanwege systeemfout

  • Driekwart van festivalbezoekers draagt poepbacterie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.41499-oma-zet-eigen-kleindochter-op-de-wereld"}