OMG

Ontmoet de guy achter Big Shaq: Michael Dapaah

foto: YouTube: Cycle
  1. Newschevron right
  2. Ontmoet de guy achter Big Shaq: Michael Dapaah

Hij is één van de meest besproken mensen op het internet: Big Shaq. Toen hij afgelopen zomer viral ging met Man's Not Hot, kon het internet niet stoppen met meme's creëren. De grap erachter is dat Big Shaq helemaal niet bestaat. Hij is gewoon één van de vele karakters van comedian Michael Dapaah.

meet michael

Michael Dapaah is een 26-jarige comedian uit Engeland. Hij begon zes maanden geleden officieel met het maken van skits op zijn YouTube-kanaal, waaruit Big Shaq is ontstaan. Veel views had de comedian al, maar sinds Man's Not Hot zijn de views enorm gestegen. Maar hoe grappig en groot Big Shaq ook is, Michael blijft toch altijd zichzelf.

"Soms raken we onszelf kwijt in alle hype en daarom is het voor mij belangrijk om tijdens interviews mezelf te blijven. Zo kunnen mensen een connectie krijgen met mij als individu. Het is belangrijk voor mij om dingen te blijven doen als Michael, want ik wil er niet zo verstrikt in raken dat men nog alleen dat karakter (Big Shaq) wilt zien. Soms wil ik hen niet zijn, dan wil ik gewoon mezelf zijn."

ontmoeting met dj khaled

In een interview van INNER CIRCLE legt Michael uit hoe zijn leven is sinds de doorbraak van Big Shaq. Hij vertelt onder andere hoe leuk hij het vond om DJ Khaled te ontmoeten tijdens de BET Hip Hop Awards, omdat de producer zo zichzelf is. Daarnaast vertelt hij ook over z'n band met Stormzy en hoe de rapper hem motiveerde om z'n carrière te beginnen.

Check hieronder het interview om Michael Dapaah beter te leren kennen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie