STER Advertentie
STER Advertentie

Kind krijgt marihuanataart in plaats van Disneytaart

Woensdag 10 juli 2019 - 14:53 uur

|

Door:

Burç

De beste tip die ik je kan geven als je een taart laat maken: ga langs bij de taartenbakker of mail ze. Als je ze besluit te bellen, accepteer dan ook dat het mis kan gaan, net als bij Tammy. Zij dacht een taart van Disneyheldin Moana te bestellen voor haar dochter Kensli. De bestelling werd door Tammy telefonisch doorgegeven aan de taartenbakker, maar daar ging iets verkeerd.

WIETBLAD

Eindstand: Tammy kreeg niet de taart die haar dochter Kensli zo graag wilde. De taart had wel iets kinderlijks vanwege de My Little Pony, maar er waren genoeg vragen die Tammy ineens had. Waarom had de pony een joint in haar mond? Waarom staat er een groot wietblad op de taart en sinds wanneer is Kensli ineens 25 jaar oud geworden? Wat blijkt: de taartenbakker verstond niet Moana, maar marihuana en maakte een leuke drugstaart. Blijkbaar smaakte de taart wel goed.

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Makers 'Get Out' droppen spannende trailer 'Don't Let Go'

  • Italië steeds strenger: deze toeristen kregen €1000 boete

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.omg.42788-kind-krijgt-marihuanataart-in-plaats-van-disneytaart"}